Dnevni.ba - PRELOADER

Slavni Hrvat u Međugorju diže golemi sportski kompleks kakav nije viđen u regiji

15 Svi 2024


Slavni Hrvat u Međugorju diže golemi sportski kompleks kakav nije viđen u regiji
Javili mu se Klasnić, Rakitić: ‘Ovo je top!‘

U srcu Međugorja uskoro svoja otvara otvara Dodig Tennis Center (DTC). Revolucionarni sportski kompleks, koji se proteže 25.000 m² sa svojom jedinstvenom kombinacijom vrhunskog tenisa, luksuznog iskustva i raznovrsnih sadržaja, planira privući ljubitelje tenisa i turiste iz cijelog svijeta, a iza svega stoje braća Dodig - Željko, Mladen i Ivan, slavni hrvatski tenisač.

Inače, Ivan Dodig osvojio je dosad sedam Grand Slam naslova, srebrnu medalju na Olimpijskim igrama, pobjednik je Davis Cupa, a sada se bacio u biznis - gradnju sportskog centra koji teži postati epicentar teniskog svijeta u ovom dijelu Europe i globalno prepoznato odredište za sve ljubitelje tenisa.

Naime, u sklopu sportskog kompleksa bit će šest modernih teniskih terena opremljenih najsuvremenijom opremom. Pet terena s tvrdom podlogom, od kojih je jedan Central Court, i jedan teren sa zemljanom podlogom. DTC će imati i četiri padel terena - omeđenog staklenim pregradama i metalnom ogradom s kojom se loptica odbija slično kao u skvošu.

"Glavni središnji teren dizajniran je kao mjesto na kojem će se rađati nove legende tenisa. Suvremeno opremljena arenom od 1200 m² nudit će spektakularan pogled na igru s 2000 sjedećih mjesta", piše na njihovoj stranici koja cijelu priču ilustrira mnoštvom zanimljivih fotografija.

Osim sportskih terena tu su i restoran koji će svojom ponudom podržavati zdrav način života, dva bara, fitness-centar, saune, muzej, trgovina, te više lounge-zona.

Ono što je najzanimljivije, u sklopu centra nalazi se i zgrada sa 27 prostranih apartmana, a gostima su na raspolaganju vanjski i unutarnji bazen, spa-zona, poslovni prostori i konferencijske dvorane.

Vizionarski projekt braće Dodig okružen je šumom te nudi brojne aktivnosti za rekreaciju, poput šetališta, vanjske teretane, trim-staze i minigolfa, a tu je i dječja igraonica.

Velebni projekt predstavljen je na društvenim mrežama, a ispod snimki koje prikazuju što sve centar sadrži javili su se brojni poznati sportaši koji su Dodigu pružili podršku:

"Bravo partneru!", napisao mu je nogometaš Ivan Rakitić, "Top, dragi!" - javio se i Ivan Klasnić, Mladen Petrić mu je napisao "bravo", a tenisač Nikola Mektić reagirao je sa "wow".

Ivan Dodig im je svima isto odgovorio - kako ih očekuje kao goste čim sve bude gotovo, prenosi jutarnji.hr.

Hercegovina


TEHNOLOŠKI PARK INTERA MOSTAR

Konferencija o umjetnoj inteligenciji u BiH okupila veliki broj znanstvenika i stručnjaka

Druga po redu znanstveno-stručna konferencija na temu "Umjetna inteligencija u BiH - istraživanje...

28 Svi 2024

EKOLOŠKA KATASTROFA

Tko je kriv za zamućenje Neretva kod Mostara?

Zamućenje rijeke Neretve uzrokovalo je neviđenu štetu ekosistemu, upozoravaju iz Udruženja...

28 Svi 2024

MOSTAR

Deponija Uborak: Umjesto zatvaranja, odobreno širenje

Deponija Uborak kod Mostara je višedecenijski problem. Prema odluci Federalnog ministarstv...

27 Svi 2024