Dnevni.ba - PRELOADER

SPREMNE ODLUKE: Tko će sjediti u mostarskim nadzornim odborima?

15 Velj 2022


SPREMNE ODLUKE: Tko će sjediti u mostarskim nadzornim odborima?


Po saznanjima Dnevnog lista pripremljene su odluke za konačno imenovanje članova Nadzornih odbora mostarskih javnih poduzeća. Ova kadrovska rješenja trebala bi biti potvrđena na idućoj sjednici Gradskog vijeća Mostara.
Tako će u JP ‘Vodovod’ biti imenovan petočlani Nadzorni odbor u kojeg su ušli Almir Ćorić, Zdravko Talić, Darija Ban, Amar Kukuruzović i Goran Karanović.
Javno poduzeće ‘Mostar parking’ uz ravnatelja vodit će i sljedeći članovi Nadzornog odbora: Emir Nuspahić, Sulejman Tanović i Željko Matković. Mostarskim tržnicama upravljat će Katica Crnjac i Irma Đidelija.
U javno poduzeće ‘Parkovi’ biti će postavljeni Samir Sunagić, Gordan Ramljak i Maja Badžak, dok će u JP ‘Komunalno’ nadzorne uloge obavljati Ivana Marić, Branimir Barišić, Dalibor Đurasović, Amela Begović – Kuko i Alija Šunje.
Rješenja za mostarsko poduzeće JP ‘Deponija’ odlukom gradonačelnika nadzirati će Marina Golemac, Ivana Bubalo i Sead Zekić.
Istovremeno u Zračnoj luci Mostar važne odluke će donositi Igor Lončar i Zijo Isić, dok će u JP ‘Mosport’ (poduzeću za kojeg mnogi nisu znali ni da postoji) odlučivati Branimir Filipović, Nikica Bevanda i Asmir Kajan.
Istovremeno u JP ‘Mostar bus’ biti će postavljeni Ramiz Fajić, Velimir Novak i Ismet Demirović.

DNEVNI


U novom broju donosimo

Novi broj

10 h 42 min

U novom broju donosimo

Novi broj

18 Srp 2024

U novom broju donosimo

Novi broj

17 Srp 2024