Dnevni.ba - PRELOADER

Što znači nova tetovaža na dekolteu Angeline Jolie?

20 Lip 2024


Što znači nova tetovaža na dekolteu Angeline Jolie?
Angelina Jolie

Holivudska glumica Angelina Jolie pozirala je sa svojom 15-godišnjom kćeri Vivienne na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Tony 2024., koja se dodjeljuju za postignuća u američkom kazalištu. 

Odjevena u raskošnu plišanu tirkiznu haljinu marke Versace, Angelina Jolie izgledala je poput kipa grčke božice. Toaletu je stilizirala odgovarajućim zlatnim prstenjem, tirkiznim narukvicama i velikom srebrnom narukvicom brenda “Alexis Bittar”, prenosi N1. 

Vivienne, jedna od blizanki koje je dobila iz braka s Bradom Pittom, bila je odjevena u istu kombinaciju boja – bijelu košulju i tamno tirkizne hlače, prsluk i leptir mašnu, a bile su tu i crne tenisice “converse” razbiti monotoniju.

Nova tetovaža laste u letu, na sredini prsa popularne glumice, privukla je veliku pažnju. Ovaj motiv vrlo je popularan u salonima za tetoviranje i simbolizira slobodu. Ptica u letu metaforički predstavlja težnju ka višim ciljevima i slobodi duha, ali, kao i svaka tetovaža, može imati i individualno značenje. Mnogi nagađaju da je riječ o slobodi koju je dobila nakon razvoda od holivudske zvijezde Brada Pitta.

Osim u njihovu ljepotu, sve su oči bile uprte u majku i kćer u usklađenim kombinacijama upravo zbog drame s Bradom Pittom. Vivienne, koja je također bila asistentica produkcije na mjuziklu “The Outsiders”, koji je producirala njezina mama, nedavno je odbacila očevo prezime, Pitt. Njihova prva biološka kći, Shiloh, učinila je isto nakon svog 18. rođendana.

Njihova usvojena kći, Zahara, također se odrekla Bradovog prezimena prošlog studenog kada je primljena u AKA sestrinstvo koledža. Tada se ova 19-godišnja studentica predstavila kao Zahara Marley Jolie.

FILM


PRIVILEGIJA

Maja Izetbegović voditeljica ceremonije otvaranja 30. Sarajevo Film Festivala

30. Sarajevo Film Festival bit će otvoren u petak, 16. kolovoza svečanom ceremonijom u Narodnom p...

2 h 5 min

MATT DAMON

Evo koji je film Mattu Damonu donio ulogu u Spašavanju vojnika Ryana

Matt Damon postao je zvijezda nakon što je dobio ulogu u filmu Spašavanje vojnika Ryana. No, jest...

7 h 7 min

Preminula glumica Shannen Doherty

U 54. godini je preminula glumica Shannen Doherty, poznata po ulozi u seriji "Beverly Hills, 9021...

14 Srp 2024