Dnevni.ba - PRELOADER

Studentski centar Mostar domaćin radionice 'Liderske i komunikacijske vještine'

17 Stu 2023


Studentski centar Mostar domaćin radionice 'Liderske i komunikacijske vještine'

Studentski centar Mostar bio je domaćin radionice pod nazivom 'Liderske i komunikacijske vještine', koju je vodila Josipa Terzić Rezić, iz Agencije za profesionalno usavršavanje Apriori.

Cilj radionice bio je potaknuti studente na razvoj ključnih vještina potrebnih za uspješno vođenje, komunikaciju i timski rad u dinamičnom poslovnom okruženju. Kroz interaktivne sesije, rasprave i praktične primjere, Josipa Terzić Rezić usmjerila je pažnju polaznika na ključne aspekte vođenja, komunikacije i razvoja vještina koje su od suštinskog značaja u suvremenom svijetu rada. Svi sudionici radionice 'Liderske i komunikacijske vještine' dobili su certifikat, čime su potvrdili svoje sudjelovanje i usvojeno znanje. Ovaj certifikat predstavlja važan dodatak njihovom životopisu, pružajući im prednost prilikom budućeg zapošljavanja i otvarajući im vrata ka uspješnoj karijeri, priopćili su organizatori.

 'Studentski centar Sveučilišta u Mostaru kontinuirano se trudi pružiti studentima mogućnosti za stjecanje relevantnih vještina i znanja koja će im biti ključna u budućem profesionalnom putovanju. Radujemo se što smo bili domaćin ove izuzetne radionice te se nadamo da će stečena znanja i vještine biti od koristi našim studentima u njihovim budućim izazovima', kazala je ravnateljica Studentskog centra Mostar Anita Glibić.

leftorcms::common.uncategorized


SVJETSKI DAN IZBJEGLICA

Svjetski dan izbjeglica danas će biti obilježen i u BiH

Svjetski dan izbjeglica je međunarodni događaj koji svake godine, 20. juna, organiziraju Ujedinje...

20 Lip 2024

IZRAELSKA VOJSKA

UN upozorava Izrael da ne napada Rafah: "To bi izazvalo epsku humanitarni katastrofu"

Glavni tajnik Ujedinjenih naroda Antonio Guterres upozorio je izraelsku vojsku da ne širi svoj na...

11 Svi 2024