Dnevni.ba - PRELOADER

Suradnja Neum underwater film festivala i Hrvatske pošte d.o.o. Mostar

13 Lip 2024


Suradnja Neum underwater film festivala i Hrvatske pošte d.o.o. Mostar
Neum

Prekrasna poštanska marka spremna za slanje u zemlji i inozemstvu od 18. srpnja 2024. godine u svojstvu promocije Neum underwater film festivala, Neuma, Hrvatske pošte Mostar, FBiH i BiH

 

Ne morate zaroniti kako bi doživjeli ugodu podvodnog svijeta, dovoljno je posjetiti jedinstveni Festival podvodnog filma u Neumu - Neum underwater film festival. Ovaj festival uvrstio je Neum na svjetsku kartu kulturnih događanja ove vrste.
Film ima moć prenijeti osjećaje autora, a podvodni filmovi koje prikazuje Neum underwater film festival oduševljavaju svojom kvalitetom i raznolikošću te bogatstvom podvodnog svijeta kroz oči umjetnika. Ove godine Festival se održava 23. i 24. 8. 2024. Biti će prikazana 22 filma u službenoj konkurenciji.
Nagrade na ovom međunarodnom festivali dodjeljuju se u 6 kategorija: za najbolji film, najbolju kameru/fotografiju, najbolju originalnu glazbu, najbolji ekološki film, najbolji bh. film i posebna kategorija je najbolji film po izboru gledatelja.
Filmska radionica koja ukazuje na detalje kako kreativno i sigurno snimati pod vodom bit će održana 24. kolovoza 2024. godine, a prijave za autore podvodnih filmova su otvorene sve do 20. srpnja 2024. (za natjecateljski dio programa Neum underwater film festivala) poručuju organizatori iz Udruge Standard.  

"Posebno smo ponosni na suradnju s Hrvatskom poštom d.o.o. Mostar i kreativnim timom na čelu s gđom Željkom Šaravanja, koja je na svjetlo dana donijela prekrasnu poštansku marku spremnu za slanje u zemlji i inozemstvu od 18. srpnja 2024. godine u svojstvu promocije Neum underwater film festivala, Neuma, Hrvatske pošte Mostar, F BiH i BiH, a koja će ostati vječno kroz naše filatelističke mape, koje s ponosom prenosimo novim generacijama." - kazao je Ivo Mikulić, direktor Neum underwater film festivala.

300dpineum2024.

 

FILM


PRIVILEGIJA

Maja Izetbegović voditeljica ceremonije otvaranja 30. Sarajevo Film Festivala

30. Sarajevo Film Festival bit će otvoren u petak, 16. kolovoza svečanom ceremonijom u Narodnom p...

2 h 57 min

MATT DAMON

Evo koji je film Mattu Damonu donio ulogu u Spašavanju vojnika Ryana

Matt Damon postao je zvijezda nakon što je dobio ulogu u filmu Spašavanje vojnika Ryana. No, jest...

7 h 59 min

Preminula glumica Shannen Doherty

U 54. godini je preminula glumica Shannen Doherty, poznata po ulozi u seriji "Beverly Hills, 9021...

14 Srp 2024