Dnevni.ba - PRELOADER

Znate li koje je najpopularnije mjesto u kući za vođenje ljubavi

10 Lip 2024


Znate li koje je najpopularnije mjesto u kući za vođenje ljubavi
Ljubavni par

Ključ za održavanje vašeg seksualnog života na nivou znači isprobavanje novih poteza u krevetu, različite tehnike predigre ili nepoznate lokacije.

Nešto novo će zajamčeno ostaviti vas i vašeg partnera da žudite jedno za drugim, a prema novom istraživanju, mnogi milenijalci su oduševljeni cijelim novim trikom.

Istraživanje koje je proveo Skyn ​​Condoms pokazalo je da 78 posto ljudi od 18 do 34 godine začinjavaju stvari vođenjem ljubavi u dnevnom boravku.

Ostala mjesta za seks uključivala su tuš (74 posto je reklo da se vole očistiti dok vode ljubav) zatim auto, vanjski prostor i plaža. Pretpostavka je da je plaža posljednja jer pijesak na pogrešnim mjestima nije tako zabavan, a također je i prilično prljav, prenosi Klix.

Međutim, ne mora to biti isključivo dnevni boravak što se tiče kuće. Stručnjakinja za menopauzu i libido, doktorica Shahzadi Harper, tvrdi da je kuhinja najbolje mjesto u kući za vođenje ljubavi. Iako bi možda, na prvu loptu, svi odustali od ovog prijedloga, jer se po pitanju higijene ne čini kao idealan izbor, doktorica Harper tvrdi da seks u kuhinji ima jednu veliku prednost za razliku od onog na krevetu – mnogo je bolji za sagorijevanje kalorija!

LJUBAV&SEKS


LJUBAVNI PAR

Sedam stvari koje se mogu dogoditi vašem tijelu ako živite bez intimnih odnosa

Seks gradi bliskost među partnerima i stvara osjećaj duboke emotivne povezanosti, kao i osjećaje ...

13 Lip 2024

LJUBAV

Najveći neprijatelj veza i brakova s kojim se svi susrećemo

Studije su pokazale da su novac i se.s najčešći uzroci za razvod braka, ali terapeuti i drugi psi...

13 Lip 2024

AFERE I TAJNE

Uhvatila muža i svoju majku usred spolnog odnosa, dok joj je najstarija kćerka bila u kući; DNK test razorio im obitelj!

Afere i tajne lako mogu uništiti svaku obitelj, ali neki su preljubi i izdaje gori od drug...

12 Lip 2024