Dnevni.ba - PRELOADER

David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti

20 Tra 2024


David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti
Propale dionice

David Beckham tuži holivudskog glumca Marka Wahlberga nakon što je posao u kojem je proslavljeni bivši nogometaš promovirao glumčev fitness brend propao i navodno oštetio Beckhama za više od 8 milijuna funti.

Kako piše Daily Mail, brendu su propale dionice, a slučaj je aktivan već nekoliko godina nakon što su Beckham i golferska legenda Greg Norman podnijeli tužbe protiv brenda F45 pred kalifornijskim sudovima u listopadu 2022., nakon čega je sudac odlučio da moraju podnijeti zasebne tužbe.

Beckhamova tvrtka, David Beckham Ventures Ltd (DBVL) ranije je tražila od F45 odštetu u iznosu od 15,2 milijuna funti, prema podnescima podnesenim prošle godine. No, u novoj tužbi Beckham sada traži odštetu izravno od Wahlbergove tvrtke Mark Wahlberg Investment Group, kao i od osnivača F45 Adama Gilchrista i Roba Deutscha.

Bivši nogometaš i holivudski glumac postali su prijatelji nakon što su se Beckham i njegova obitelj preselili u Los Angeles 2007. kada je potpisao ugovor za nogometni klub LA Galaxy. Beckham je zatim pristao postati globalni ambasador australskog brenda F45 u studenom 2020., a na svom Instagramu promovirao je F45 milijunima pratitelja kao dio dogovora. Te objave u međuvremenu su izbrisane, prenosi N1info

DBVL tvrdi da je, kao dio dogovora, Beckhamu obećano da će se dionice u tvrtki podijeliti početkom 2022., ali one su podijeljene tek nekoliko mjeseci kasnije, kada je cijena dionice pala s oko 12 dolara na 3 dolara po dionici. Beckhamovi odvjetnici sada tvrde da ga je to kašnjenje koštalo čak 8,5 milijuna funti potencijalnog profita.

The Sun piše da Wahlberg i njegovi suoptuženici nastoje odbaciti optužbe za prijevaru kao neutemeljene i neopravdane. Cijena dionice F45 u SAD-u nikada nije bila viša od one početne koja je iznosila 16 američkih dolara, a sada vrijede samo 15 centi, prema najnovijim tržišnim podacima.

Lifestyle


PREKID

3 lekcije koje naučite nakon loše ljubavne veze

Prekidi, budimo iskreni, nikada nisu jednostavni. Čak ni kada se vi nalazite na toj strani koja ...

28 Svi 2024

LJUBAVNI PAR

Evo na šta muškarci i žene najviše padaju

Privlačnost vam možda izgleda kao jednostavan pojam i logična stvar kada vam se neko dopada, ali ...

27 Svi 2024

BEBA

Zašto bebe plaču i kako im pomoći

Bebe plaču i to je jedan od osnovnih načina na koji komuniciraju. Međutim, kada plač ne prestaje ...

27 Svi 2024