Dnevni.ba - PRELOADER

Grad Mostar anketira građane o zadovoljstvu javnim uslugama

23 Velj 2022


Grad Mostar anketira građane o zadovoljstvu javnim uslugama

Godišnje anketiranje korisnika s ciljem provjere zadovoljstva pojedinim javnim uslugama na području Grada Mostara provest će se u razdoblju od 28. veljače do 7. ožujka.

Anketiranje će se vršiti svakim radnim danom od 9 do 13 sati na odabranim lokacijama u kojima postoje šalteri Gradske uprave, priopćeno je iz Grada Mostara. Napominju kako osobe koje će provoditi anketu imati akreditaciju anketara Grada Mostara, kao i da je anketa potpuno anonimna.

'Pozivamo žitelje, korisnike javnih usluga da svojim odgovorima na anketna pitanja pomognu u procjeni zadovoljstva javnim uslugama', poručili su iz Grada.

Nakon obrade anketnih upitnika, rezultati anketiranja bit će objavljeni na web stranici Grada Mostara. Anketiranje se provodi u okviru druge faze MEG projekta općinskog okolišnog upravljanja.

Vrijednost projekta je 13.9 milijuna američkih dolara (oko 22 milijuna maraka). U financiranju sudjeluju 31 partnerska općina iz BiH i donatori ispred vlada Švicarske, Švedske i Republike Češke. Implementator projekta je Razvojni program Ujedinjenih naroda, stoji u priopćenju.

leftorcms::common.uncategorized


SVJETSKI DAN IZBJEGLICA

Svjetski dan izbjeglica danas će biti obilježen i u BiH

Svjetski dan izbjeglica je međunarodni događaj koji svake godine, 20. juna, organiziraju Ujedinje...

20 Lip 2024

IZRAELSKA VOJSKA

UN upozorava Izrael da ne napada Rafah: "To bi izazvalo epsku humanitarni katastrofu"

Glavni tajnik Ujedinjenih naroda Antonio Guterres upozorio je izraelsku vojsku da ne širi svoj na...

11 Svi 2024