Dnevni.ba - PRELOADER

Lepa Brena otkrila najluđe mjesto gdje je vodila ljubav

10 Tra 2024


Lepa Brena otkrila najluđe mjesto gdje je vodila ljubav
Popularna pjevačica

Jedna od najpopularnijih pjevačica bivše Jugoslavije, Lepa Brena, nedavno je nastupila s kolegom Zdravkom Čolićem, a sada je u emisiji Ognjena Amidžića s gledateljima podijelila detalje o sebi, ali i svom braku s bivšim tenisačem Slobodanom Bobom Živojinovićem.

Kad ju je voditelj pitao koje je najneobičnije mjesto gdje je vodila ljubav, Brena je odmah imala spreman odgovor: "Pa, u autu."

Otkrila je i koliko je novca najviše zaradila u jednom danu.

"Malo ću i smanjiti cifru... Eto, 150 tisuća eura. Prodaš kuću i zaradiš puta deset! Ili auto, tako...", odgovorila je Brena, prenosi Mondo.

Brena i bobo
Podsjetimo, Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović godinama su u skladnom braku te su jedno drugome najveća podrška i u dobrim i u lošim trenucima. Kao kruna njihove ljubavi došli su sinovi Viktor i Stefan, a baš kao i svi drugi parovi, i u njihovom je braku ponekad bilo i trzavica.

"Normalno je da se događaju i usponi i padovi. Moraju se gledati prioriteti, ne vjerujem da će svaka nova ljubav biti trajna. Bolje dobar razlaz nego loš brak", komentirala je pjevačica i dodala da je Boba čovjek koji se profesionalno ostvario. "On voli život, voli obitelj, a ja volim pratiti nekoga i volim imati jaku ličnost pored sebe", objasnila je.

Također je otkrila da je zbog nje znao i gubiti teniske mečeve.

"Boba je gubio mečeve da bi se vidio sa mnom. To je nevjerojatno, ali on je točno znao kad i gdje može izgubiti. Meni je bilo nevjerojatno da je on to želio, ali ipak je on čovjek profesionalac", otkrila je.

LJUBAV&SEKS


SVI SU GLEDALI U NJIH

Ljubio je jednu od najljepših žena svijeta, a sada ne skida ruke s nove

Vincent Cassel, jedan od najpoznatijih francuskih glumaca, pojavio se na premijeri filma "Parthen...

23 Svi 2024

LJUBAV

Stručnjaci otkrili postoji li idealno vrijeme za vođenje ljubavi

Mnogi ljudi zamišljaju da se najbolji seksualni odnos događa kasno uveče u mračnom i roman...

23 Svi 2024

LJUBAVNI PAR

Obratite pažnju na tri osobine: Prepoznajte odanog muškarca

Možda ste imali neprijatna iskustva u prošlosti, gdje su se osobe poigravale sa vaš...

21 Svi 2024