Dnevni.ba - PRELOADER

Monica Bellucci i Tim Burton uživali u izlasku

15 Tra 2024


Monica Bellucci i Tim Burton uživali u izlasku
Romantika

Dok se njezin bivši suprug Vincent Cassel s kojim je bila u braku 16 godina šepuri s mladom brazilskom manekenkom Narah Baptistom, koja mnoge podsjeća na njegovu drugu suprugu Tinu Kunakey, glumica Monica Bellucci ljubav je pronašla s britanskim redateljem Timom Burtonom. Iako se mnogi pitaju što je Talijanka, koja godinama slovi za najljepšu na svijetu, pronašla u osebujnom Burtonu, ona u novoj ljubavi zaista uživa. A i da se, sudeći po Casselu, zaključiti da e voli klasične ljepotane već očito tipove jake osobnosti, a Tim Burton bez sumnje je takav.

Par je ovih dana viđen u Italiji u Calcati, drevnom srednjovjekovnom selu koje je izgrađeno na stijenama iznad kanjona, 50 kilometara od Rima. Radi se o iseljenom selu koje je postalo umjetnička komuna, a u koje se par uputio na dejt. Naime, Monica i Tim tamo su ručalu u restoranu Terrazza sul Treja gdje su, ne mareći za goste, razmjenjivali nježnosti.

Iako su zajedno od kraja 2022., glumica je vezu potvrdila tek u lipnju 2023. kada je kratko poručila kako joj je prije svega drago što je upoznala tog osebujnog redatelja.

"To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu. Znam tog čovjeka, volim ga, a sada ga idem upoznati kao redatelja. Počinje još jedna avantura‘‘, poručila je tada referirajući se na film "Beeltejuice 2" koji je trenutno u postprodukciji, a izlazak se očekuje krajem godine.

Tim Burton poznat je po otkačenim filmovima u kojima je između ostalih redovito igrala njegova dugogodišnja životna partnerica, britanska glumica Helena Bonham Carter, a sada će je očito zamijeniti Monica Bellucci, piše Gloria.
 
 
 
 

LJUBAV&SEKS


PREKID

3 lekcije koje naučite nakon loše ljubavne veze

Prekidi, budimo iskreni, nikada nisu jednostavni. Čak ni kada se vi nalazite na toj strani koja ...

28 Svi 2024

LJUBAVNI PAR

Evo na šta muškarci i žene najviše padaju

Privlačnost vam možda izgleda kao jednostavan pojam i logična stvar kada vam se neko dopada, ali ...

27 Svi 2024

POP ZVIJEZDA

Kraj romanse: Madonna više ne ljubi 35 godina mlađeg sportaša

Kako su počeli šuškati svjetski mediji među kojima je i Page Six, čini se da je Mad...

26 Svi 2024