Dnevni.ba - PRELOADER

MUP HNŽ-a prodaje 192 motorna vozila putem licitacije radi uništenja kao otpad

11 Ožu 2024


MUP HNŽ-a prodaje 192 motorna vozila putem licitacije radi uništenja kao otpad

MOSTAR, 11. ožujka (FENA) – MUP Hercegovačko-neretvanske županije raspisao je javni poziv za prodaju 192 motorna vozila putem postupka licitacije radi uništenja kao otpad, bez prava osposobljavanja vozila za daljnju upotrebu i registraciju, metodom dostavljanja zatvorenih pisanih ponuda.

Javni poziv je raspisan na temelju Odluke Vlade HNŽ-a o davanju suglasnosti MUP-u HNŽ-a i Rješenja Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ-a o imenovanju Povjerenstva za popis privremeno oduzetih motornih vozila smještenih u depozitu policijskih uprava Mostar, Čapljina i Konjic, navodi se u pozivu.

Vozila se mogu pregledati 19. ožujka od 9 do 12 sati  u depozitu na Bišću Polju i u krugu PS Mostar - Jug Buna. Prodaja se vrši po načelu ''viđeno-kupljeno'' bez naknadnih prigovora i žalbi.

Pravo sudjelovanja na licitaciji imaju pravne osobe koje su registrirane za djelatnost skupljanja, obrade i zbrinjavanja otpada i reciklaže materijala, koja posjeduju mašinu-mlin za mehaničku obradu metalnog otpada i reciklažu materijala, odnosno uništenje – presovanje vozila, a koja izvrše uplatu osiguranja 27. ožujka od 9 do 11 sati u iznosu od 2.500 maraka.

Sudionicima čije ponude ne budu prihvaćene uplaćeni iznos bit će vraćen u roku od sedam dana nakon okončanja postupka prodaje-licitacije.

Otvaranje ponuda održat će se 27. ožujka u 12 sati u sjedištu MUP-a HNŽ-a.

DNEVNI


U novom broju donosimo

Novi broj

16 h 14 min

U novom broju donosimo

Novi broj

22 Svi 2024

U novom broju donosimo

Novi broj

21 Svi 2024