Dnevni.ba - PRELOADER

Od seks ikone do kuharice: Pamela Anderson će objaviti svoju knjigu recepata

07 Tra 2024


Od seks ikone do kuharice: Pamela Anderson će objaviti svoju knjigu recepata
Seks simbol 90-ih

Jedan od najvećih seks simbola 90-ih, glumica Pamela Anderson (56) krenula je u novi poslovni pothvat. Objavit će svoju prvu kuharicu 'I love You by Pamela Anderson', koja u prodaju stiže u listopadu, a imati će preko 80 recepata. 

Svi će recepti biti na biljnoj bazi, a podijelit će i svoje omiljene savijete za održavanje doma i vrtlarstvo. Kuharica je nastala kao dar za njezine odrasle sinove, Brandona (27) i Dylana (26).

Ono što je započelo kao poklon za useljenje za moje dječake kutija kartica s receptima, jednostavno nazvana ‘Volim te"... preraslo je u projekt koji sažima sve moje omiljene stvari. Kuharica o životnom stilu. Ništa otmjeno, samo ažurirani, obiteljski recepti od biljaka... Slavi čaroliju slikovitih okruženja u kojima priroda uvijek ima ponosno mjesto za stolom - napisala je Pamela na Instagramu. 

Prisjetimo se, Pamela već neko vrijeme živi u Kanadi, gdje ima vlastiti vrt u kojem uzgaja razno povrće. U posljednjih nekoliko godina objavila je svoju autobiografiju te pokrenula vegansku kozmetičku liniju, prenosi 24sata.hr.

- Njezini recepti svjedoče o činjenici da je kuhanje samo s povrćem vrlo ugodno gastronomsko iskustvo. Knjiga sadrži njezine jedinstvene recepte i pruža uvid u zabavno pripremanje hrane te uređivanje doma od zabave za goste do rada na blagodatima iz vrta. Pamela zagovara pažljiv, cjelovit pristup hrani koja je namijenjena i tijelu i duši - stoji u opisu njezine kuharice. 
 

LJUBAV&SEKS


SVI SU GLEDALI U NJIH

Ljubio je jednu od najljepših žena svijeta, a sada ne skida ruke s nove

Vincent Cassel, jedan od najpoznatijih francuskih glumaca, pojavio se na premijeri filma "Parthen...

16 h 10 min

LJUBAV

Stručnjaci otkrili postoji li idealno vrijeme za vođenje ljubavi

Mnogi ljudi zamišljaju da se najbolji seksualni odnos događa kasno uveče u mračnom i roman...

17 h 13 min

LJUBAVNI PAR

Obratite pažnju na tri osobine: Prepoznajte odanog muškarca

Možda ste imali neprijatna iskustva u prošlosti, gdje su se osobe poigravale sa vaš...

21 Svi 2024