Dnevni.ba - PRELOADER

Pravni tim Angeline Jolie iznio bombastične optužbe: ‘Brad je bio nasilan i puno prije onog incidenta u avionu!‘

05 Tra 2024


Pravni tim Angeline Jolie iznio bombastične optužbe: ‘Brad je bio nasilan i puno prije onog incidenta u avionu!‘
SVAĐA IZ 2016.

Američka glumica i redateljica Angelina Jolie tvrdi da je fizičko zlostavljanje njezina bivšeg supruga Brada Pitta "započelo puno prije" incidenta u privatnom avionu 2016., koji je rezultirao njezinim zahtjevom za razvod od holivudskoga glumca, stoji u dokumentima do kojih je došao Page Six.

Pravni tim glumice iznio je bombastične tvrdnje u pokušaju objavljivanja komunikacije koja bi dokazala da je Pitt odbio dopustiti svojoj bivšoj supruzi da proda svoj dio njihove francuske vinarije Chateau Miraval osim ako ona ne potpiše ‘opterećujuć‘ i ‘opsežan‘ ugovor o tajnosti podataka.

“Iako je Pittova povijest fizičkog zlostavljanja Angeline Jolie započela znatno prije obiteljskog putovanja avionom iz Francuske u Los Angeles u rujnu 2016., ovaj je let bio prvi put da je svoje fizičko zlostavljanje usmjerio i na djecu. Jolie ga je tada odmah ostavila”, stoji u dokumentu.

Prema sudskom podnesku, ugovorom o tajnosti 60-godišnji Pitt pokriva svoje "loše ponašanje, bilo ono povezano s Miravalom ili ne," u pokušaju da spriječi Jolie da javno govori o njegovom navodnom zlostavljanju.

Angelinini odvjetnici također su tvrdili da je Brad želio da se ona "ugovorno obveže" na šutnju nakon što je 2021. otkrio da je predala zapečaćene dokumente, koji su se sastojali od "e-mailova, sažetka svjedočenja obitelji i drugih dokaza", kako bi se riješio njihov spor oko skrbništva nad djecom.

U to je vrijeme Pitt pristao kupiti Jolieine dionice francuske vinarije, ali je navodno odustao jer se bojao da bi zapečaćeni dokumenti njegove bivše "na kraju mogli postati javni", navodi se u dokumentima.

“Gospodin Pitt odbio je otkupiti udio gospođe Jolie ako ona neće šutjeti zbog ugovora o tajnosti", rekao je njezin odvjetnik Paul Murphy.

“Odbivši kupiti njezin udjel u vinariji, ali ju je zatim tužio, gospodin Pitt je izravno doveo u pitanje zašto mu je taj ugovor toliko važan i za što se to točno nadao da neće isplivati u javnost: njegovo zlostavljanje gđe Jolie i njihove obitelji”, nastavio je, referirajući se na Pittovu tužbu protiv Jolie iz 2022. jer je prodala svoje dionice u vinariji drugoj strani.

Jolie pitt 1

U podnesku se također tvrdi da Jolie "nikada nije podnijela tužbu" protiv svog bivšeg supruga jer je "vjerovala da je najbolje da Pitt prihvati odgovornosti pomogne obitelji da se oporavi od posttraumatskog stresa koji joj je prouzročio.”

Međutim, izvor blizak glumcu rekao je za Page Six da Jolie "kontinuirano pokušava odvratiti pažnju od pravnih gubitaka, nudeći nerelevantne ili netočne informacije" u daljnjim sudskim podnescima.

"Postoji obrazac da svaki put kada izgubi, ona se nastavi vraćati na ovo... ovdje nema ničeg novog", dodao je izvor.

U sudskim se dokumentima također navodi da je Jolie bila ta koja je predstavila ‘još širi‘ ugovor o tajnosti, dok je Pittov pravni tim predstavio ‘standardni‘ ugovor, isključivo namijenjen ‘zaštiti poslovanja‘.

"Klauzula je također jasno rekla da Jolie neće imati ograničenja da govori u vezi njihova brakorazvodnog postupka ili postupka oko skrbništva. Posebno je navedeno: ‘ova obveza, međutim, neće ograničiti mogućnost bilo koje strane da podnese bilo kakve zahtjeve, podneske ili svjedočenje u bilo kojem pravnom postupku‘", navodi se.

Podsjetimo, bivši holivudski par zajedno je kupio Château Miraval 2008., a imanje koje je ujedno i vinograd, poznato je po nagrađivanom pjenušavom roséu.

Osim oko vinograda, Jolie i Pitt se svađaju i oko skrbništva nad djecom. Par, koji se vjenčao 2014., sudi se oko skrbništva nad 22-godišnjim Maddoxom, 20-godišnjim Paxom, 19-godišnjom Zaharom, 17-godišnjom Shiloh te 15-godišnjim blizancima Vivienne i Knoxom, prenosi Jutarnji list.

 

FILM


AMERIČKI GLUMAC

Keanu Reeves snimljen na setu novog filma

Keanu Reeves snimljen je na setu svog novog filma Outcome, a ponovo je pokazao poniznost po kojom...

13 h 49 min

CATE BLANCHETT

Slavna glumica vrijedna 95 milijuna dolara: "Ja sam srednja klasa"

Glumica Cate Blanchett dobila je oštre reakcije na internetu nakon što je na Filmsk...

22 Svi 2024

MATTHEW PERRY

Policija pokrenula istragu o smrti Matthewa Perrya: Ko je nabavio drogu

Policija Los Anđelesa (LAPD) i Administracija za suzbijanje narkotika (DEA) pokrenuli su zajednič...

22 Svi 2024