Dnevni.ba - PRELOADER

Recept za najfiniji zapečeni krumpir koji ste ikad probali

22 Sij 2022


Recept za najfiniji zapečeni krumpir koji ste ikad probali

Umjesto klasičnog zapečenog krumpira, zaigrajte se pa mu dodajte i korijen te listove celera.

Trebat će vam:

500 g celera narezanog na listiće

1 veći krumpir narezan na listiće

1 glavica luka

sol

papar

češnjak

50 g parmezana

200 g cheddar sira

150 ml vrhnja za kuhanje

listovi celera narezani na prutiće

50 g maslaca

1 žlica svježe nasjeckanog peršina

maslinovo ulje

Priprema:

Posudu za pečenje premažite maslinovim uljem. U veću posudu dodajte narezani celer i krumpir narezan na ploškice. Dodajte list celera narezan na prutiće, sol, papar, češnjak, naribani cheddar, parmezan, vrhnje za kuhanje i nasjeckani peršin. Sve lagano promiješajte da se sjedine sastojci. Povrće premjestite u posudu za pečenje. Prije pečenja na vrhu rasporedite maslac u malim komadićima. Pecite oko 35 minuta na 180 stupnjeva. Poslužite toplo, piše Dobra hrana.

GASTRO


Fantastičnim vikendom završeno treće izdanje Moba Street Food Festivala

Iza nas je spektakularna završnica ovogodišnjeg izdanja Moba Street Food Festivala ...

09 Ruj 2024

ISPROBAJTE RECEPTE LJUBUŠANKE IRENE MILIČEVIĆ I UŽIVAJTE U BOGATSTVU OKUSA

Vrijeme je za pripremu zimnice

Piše: Antonela Marinović Musa mostar@dnevni-list.ba Iako se nekoć u gotovo svakoj kući p...

05 Ruj 2024

U Hercegovini nikad ranija berba grožđa, a kvaliteta odlična (VIDEO)

ČITLUK – Šire područje Općine Čitluk, odnosno Brotnjo, najveća je vinska regija u Bi...

02 Ruj 2024