Dnevni.ba - PRELOADER

Sinovi Rame Isaka pretukli muškarca u Zenici, u 4 sata ujutro išli u stanicu da se događaj briše iz evidencije

12 Tra 2024


Sinovi Rame Isaka pretukli muškarca u Zenici, u 4 sata ujutro išli u stanicu da se događaj briše iz evidencije
Nasilje

Sinovi federalnog ministra policije Rame Isaka, Arnel i Aldin, sudjelovali su u tučnjavi koja se dogodila u noći devetog travnja u Zenici kod pumpe koja je u vlasništvu Arnela Isaka, piše Klix.ba.

U Zenici je u ulici Sarajevska na benzinskoj pumpi "DHD" devetog travnja u 3:00 sati, došlo do narušavanja javnog reda i mira na navedenoj benzinskoj pumpi. U tom događaju sudjelovali su A.J., rođen 1998. godine sa jedne strane, dok su s druge strane sudjelovali D.A., rođen 2004. godine, I.A., rođen 1996. godine i I.A., rođen 2000. godine, svi iz Zenice, kojom prilikom je lice A.J. zadobilo teške tjelesne ozljede, koje su konstatirane u Županijskoj bolnici Zenica.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije po čijim uputama su lica D.A, I.A. i I.A. ispitana u svojstvu osumnjičenih, a nakon kompletiranja svih dokaza i obavještenja protiv istih će Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu "Sudjelovanje u tuči", potvrđeno je za Klix.ba iz MUP-a ZDŽ.

Prema neslužbenim saznanjima, u tučnjavi su sudjelovali Arnel Isak (1996. godište), inače zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH i Aldin Isak (2000. godište), sinovi ministra Rame Isaka. 

Avaz dalje piše kako su članovi obitelji Isak u četiri sata ujutro dolazili u policijsku stanicu u Zenici da se ovaj događaj ne evidentira, odnosno da se ne unose nikakvi podaci o njima. Također, naprasno je izbrisan i snimak s nadzornih kamera koje su zabilježile aktere ovog incidenta. Avaz saznaje da je muškarac kojeg su pretukli osuđenik i da je kaznu služio u KPZ Zenica. 

BIH


LIDIJA BRADARA

Bradara: Proces imenovanja sudije Ustavnog suda BiH namjerno otežavan i odugovlačen

Predsjednici Federacije BiH Lidiji Bradari (HDZ), kao i potpredsjednicima Refiku Lendi (SDA) i Ig...

28 Svi 2024

GRADSKO VIJEĆE MOSTARA

Gradsko vijeće Mostara: Kordić i Marić i dalje podijeljeni po pitanju gradnje u središnjoj zoni

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Mostara raspravljalo se o brojnim temama, a ponovno ...

28 Svi 2024

AKCIJA "ESKADRON"

U velikoj akciji u Banjoj Luci ranjen pripadnik SAJ-a, učestvovalo 170 policajaca

U akciji "Eskadron", koja je danas provedana na području Banje Luke, uhapšeno je ukupno 19 osoba,...

28 Svi 2024