Dnevni.ba - PRELOADER

Edukativni događaj “ŽENA ŽENI” 3. 3. u Hotelu Mostar

14 Velj 2022


Edukativni događaj “ŽENA ŽENI” 3. 3. u Hotelu Mostar

“ŽENA ŽENI” naziv je edukativnog događaja za žene koje će se 03.03. održati u Hotelu Mostar, s početkom u 14h. Iza jedinstvenog koncepta ovog jednodnevnog druženja koje će okupiti žene svih generacija oko brojnih važnih, ženskih tema o kojima se često nedovoljno govori stoji Marijana Zubac, nutricionistica i direktorica Nutricentra Mostar. 

Od važnosti preventivnih pregleda za žensko zdravlje, edukaciji o pravilnoj prehrani i važnosti fizičke aktivnosti, pa sve do brige o vanjskoj ljepoti i potrebi za njegovanjem, sudionice i gošće događaja “ŽENA ŽENI” imat će priliku na jednom mjestu čuti brojne zanimljive savjete.  

Često smo mogli čuti onu izreku - Žena je Ženi vuk, ali organizatorica ovog hvalevrijednog projekta i događaja želi dokazati baš suprotno. 

“Želimo druženjem, razmjenom iskustava, savjetima i kratkim besplatnim konzultacijama omogućiti svim zainteresiranim ženama da posvete vrijeme i važnost sebi, svome zdravlju koje je naše najdragocijenije bogatstvo, tijelu koje je jedino mjesto koje nećemo cijeli život napustiti kao i koži koja je naš najveći organ”, naglašava Marijana Zubac, nutricionistica iz Mostara, koja dugi niz godina radi s ljudima i pomže im u unaprijeđenju kvalitete života.

Na ovom, za posjetiteljice besplatnom jednodnevnom druženju, oko svoje namjere, Marijana je okupila različite stručnjake među kojima su: Boženka Galić Tirić, iz poliklinike Vitalis, koja će kratkim predavanjem naglasiti prevenciju kao zdravstveni prioritet, dok će sama organizatorica Marijana Zubac, zajedno s kolegicom nutricionisticom Nikolinom Barbarić još jednom pokušati motivirati i educirati  žene o zdravoj  prehrani u brzom životnom tempu. Za temu fizičke aktivnosti zadužena je ponajbolja trenerica u Hercegovini – Ana Marija Penava, koja će predstaviti svoju novu online platformu. Nisu zaboravili ni inovacije kao bi pokazali da se ide ukorak s vremenom, zato će Ines Pavković iz FEEL GOOD studija stručno objasniti metode koje ubrzavaju mršavljenje, vječitu “boljku” mnogih žena. Pravo osvježenje i najiščekivanije predavanje (online) održat će Martina Vejzović, poznatija kao Martina DearSkin koja je jedan od najutjecajnijih skincare eksperata i savjetnika, a tome u prilog govori činjenica da je pomogla stotinama žena u rješavanju određene problematike kože. 

Posjetiteljice ovog zanimljivog koncepta na licu mjesta moći će se posavjetovati i s predstavnicima poliklinike Musa o revolucionarnim i top stomatološkim metodama. Također, optika Provizion omogućit će ženama brzi test dioptrije. A iz svijeta ljepote - La Bellezza studio posjetiteljicama će raditi dijagnostiku kože pomoću Skin Instant Lab aparata, te dijagnostiku vlasišta.

Za voćno osvježenje pobrinuti će se NUTRINOLAB kutak, a generalni partner Franck osigurati će i kutak za kavu, gdje će žene moći razmjeniti iskustva. Događaj će pjesmom uljepšati Darija Ramljak, mlada i vrlo talentirana hercegovačka pjevačka diva.

Događaj “ŽENA ŽENI” hvalevrijedan je pokušaj da se uči i promovira zdravlje, jer složit ćete se, u današnjem vremenu pojave raznih pandemija i novih bolesti, potreba za ovakvim pozitivnim pričama veća je no ikada. Zato, pregledavajmo se preventivno, jedimo zdravo, budimo aktivni i budimo pozitivni. Svima će nam biti ljepše.

Ono što je sigurno, na ovom druženju neće nedostajati osmijeha, želje za boljitkom, korisnih razgovora i susreta!

Zaključno, organizatorice događaja “ŽENA ŽENI” pozivaju sve zainteresirane da se pridruže ovom događaju (ulaz je slobodan) te ujedno mole posjetiteljice da tijekom događaja poštuju sve COVID protokole, prvenstveno radi svoje sigurnosti, ali i sigurnosti svih ostalih.

ZDRAVLJE


STRES

Što napraviti kada stres utječe na vaš apetit?

Utjecaj stresa na apetit vrlo je složen i razlikuje se od pojedinca od pojedinca. Ali što kada st...

15 h 26 min

SUNČANICA

Kako prepoznati sunčanicu i toplotni udar i što uraditi

Iako je za ljetnje dane karakterističan odlazak na more i veće izlaganje suncu, moramo biti svjes...

18 Srp 2024

DORUČAK

Doručak koji će vam trošiti kalorije tokom cijelog dana

Nutricionisti se slažu da je doručak najvažniji obrok tokom dana, ali je svakao važan i izbor nam...

16 Srp 2024