Dnevni.ba - PRELOADER

Roditelji ubijene djece pitali oca Koste K. kakva bi bila primjerena kazna, njegov odgovor je šokirao sve

02 Tra 2024


Roditelji ubijene djece pitali oca Koste K. kakva bi bila primjerena kazna, njegov odgovor je šokirao sve
SUĐENJE ZA ‘RIBNIKARA‘

U utorak, na ročištu na suđenju za ubojstva u OŠ ‘Vladislav Ribnikar‘ u Beogradu, otac dječaka ubojice šokirao je sve u sudnici kada je odgovorio na pitanje kakva bi bila adekvatna kazna za to što je njegov sin učinio, piše ‘Blic‘.

‘Rekao sam tužiocu Nenadu Stefanoviću, spalite mi obitelj, ženu, djecu, majku‘, rekao je Vladimir Kecmanović.

Njegov je bezosjećajni odgovor čitavu sudnicu ostavio u šoku.

Majka dječaka ubojice na današnje suđenje došla je u pratnji odvjetnika. Nakon nje stigli su i roditelji ubijenih, koji će danas nastaviti ispitivati njenog supruga Vladimira.

Na ročištu održanom u ponedjeljak, roditelji ubijene djece postavljali su pitanja ocu dječaka ubojice Vladimiru Kecmanoviću.

Inače, na jednom od prethodnih ročišta obrana Vladimira Kecmanovića, oca dječaka ubojice iz OŠ ‘Vladislav Ribnikar‘, pokušala je to što se dječak ubojica domogao oružja kojim je ubio svoje vršnjake i školskog čuvara, svaliti na vlasnika streljane Ratka Ivanovića.

Inače, Kecmanovića su pojedina pitanja potpuno izbacila iz takta, poput onoga kako to da je dječak ubojica naučio pucati iz pištolja, ali i kako je došao do oružja kojim je ubijao svoje vršnjake.

Kecmanovićeva obrana ima taktiku da okrivi vlasnika streljane.

- Prilikom ispitivanja Kecmanovića iznijeli su očigledne zaključke kojima su pokušali da ukažu da Vladimir Kecmanović nije svom sinu dao oružje, već vlasnik streljane - kaže izvor ‘Blica‘.

Svjedočenje Vladimira Kecmanovića tada je ponovno uznemirilo roditelje ubijene djece koji su na kraju ročišta vrlo potreseni napustili sudnicu.

Inače, prije početka ročišta majka dječaka ubojice stajala je nasred hodnika ispred sudnice i nije se ni osvrnula jer su oko nje bili roditelji djece koju je ubio njezin sin.

Dan ranije počelo je saslušanje Vladimira Kecmanovića koji je izjavio kako ‘ne može prihvatiti da ga netko smatra odgovornim za ono što se dogodilo 3. svibnja‘.

Vijesti iz svijeta


HELIKOPTER

U Keniji se srušio helikopter

U Keniji se srušio vojni helikopter, izjavio je danas portparol vlade.  Policijski i...

1 h 12 min

TRG SVETOG PETRA

Italijanska policija uhapsila najtraženijeg američkog bjegunca na Trgu Svetog Petra

Italijanska policija uhapsila je "najtraženijeg" američkog bjegunca prošle nedjelje koji j...

1 h 20 min

JADROLINIJA

Najveći brod u povijesti Jadrolinije stigao u Hrvatsku

Brod "Dalmacija", najveći u povijesti flote Jadrolinije, koji će održavati međunarodnu liniju Dub...

1 h 27 min